ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο φίλος «αγιογράφος» και οι σαβουροφάηδες πολιτευτές

«Για τη μισή Αθήνα δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα. Αλλά με τους ρυθμούς που κινείται από τότε που μπήκε στην πολιτική, ο Πέτρος Τατσόπουλος απειλεί να πάρει (σβάρνα) το μισό Κοινοβούλιο. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πολιτευτής του Ποταμιού ένοιωσε τώρα την ανάγκη να εκδηλώσει την προτίμησή του προς τον Μητσοτάκη. Οχι τον Μητσοτάκη όπως είναι αλλά έναν τατσοπουλικό Μητσοτάκη που δεν θα είναι «ισορροπιστής« αλλά «έτοιμος για ρήξεις» (...)
Ο Τατσόπουλος πάντως δεν είναι η πιο κραυγαλέα περίπτωση. Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν σταδιοδρομήσει πιο λαίμαργοι σαβουροφάηδες - πολιτευτές που βλέπουν τα κομματικά.. στεγανά να κατακρημνίζονται πιο γρήγορα απ ότι οι ίδιοι προλαβαίνουν να αλλάξουν «φανέλα». Αυτό το ρεύμα αδέσποτων φιλοδοξιών φαίνεται ότι βρίσκει την κοίτη του στην ιδέα μιας πανστρατιάς υπό την ομπρέλα της μητσοτακικής ΝΔ  - την ξαναζεσταμένη ιδέα ενός "Εθνικού Συναγερμού"»  (...)
Τα παραπάνω γράφει μεταξύ άλλων ο «αγιογράφος» της εφημερίδας Τα Νέα Μιχάλης Τσιντσίνης για τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο συγγραφέας απάντησε, μέσω fb, στα γραφόμενα του Τσιντσίνη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"Διαβάζω πάντοτε με ενδιαφέρον τα άρθρα του Μιχάλη Τσιντσίνη στα "Νέα", ακόμη και όταν δεν συμφωνώ μαζί του. Εάν παραβλέψουμε τη δίκη ποταπών προθέσεων κομματικής επιβίωσης και τα καλαμπουράκια στο σημερινό του άρθρο, που σε τίποτε δεν ενδυναμώνουν τα επιχειρήματά του (εκτός ίσως από την αναγνωσιμότητα του ίδιου του άρθρου), δεν απουσιάζουν οι ορθές επισημάνσεις. Σφάλλει όμως εάν πιστεύει ότι εγώ προτείνω ένα μέτωπο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ -όπως προτείνει, λόγου χάριν, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Προτείνω ένα μέτωπο εναντίον του λαϊκισμού, τόσο του δεξιού όσο και του αριστερού. Διότι εάν είναι, φίλε Μιχάλη, ν' αντικαταστήσουμε απλώς τον αριστερό λαϊκισμό με τον δεξιό λαϊκισμό -όλοι μαζί και γιούργια!- δεν κάνουμε δουλειά. Νομίζω."
διαβάστε: Ο Πάγκαλος, ο Τατσόπουλος κι ο... εθνάρχης Κούλης