ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Οργή Χατζηνικολάου για τα περί συγχώνευσης του Realgroup

Οι φήμες για Μαρινάκη, η κατηγορηματική διάψευση και το like του Ανδρέα Κουρή

Οργιάζουν οι φήμες στο διαδίκτυο περί συνεργασίας και συνένωσης «δυνάμεων» του Βαγγέλη Μαρινάκη και των όποιων Μέσων ελέγχει ο εφοπλιστής (χώρια η τηλεοπτική άδεια), με τα μίντια του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ολη αυτή η φημολογία ανάγκασε τον Νίκο Χατζηνικολάου να πάρει θέση. Ο δημοσιογράφος-εκδότης-τηλεπαρουσιαστής τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ξεκαθάρισε το θέμα, μέσω fb, δηλώνοντας κατηγορηματικά και οργισμένα:
«Οι διαδιδόμενες "πληροφορίες" περί δήθεν συγχώνευσης του Realgroup με..
άλλους ομίλους ΜΜΕ είναι απολύτως ψευδείς και παντελώς ανυπόστατες.»
Ο Χατζηνικολάου διέψευσε τα περί Μαρινάκη  και στην ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (διαβάστε στο harddog-sport EΔΩ).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει - κυρίως στο διαδίκτυο- οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν μιντιακό όμιλο που θα έχει ένα κανάλι, πέντε εφημερίδες («Real News», «Αγορά», «Παραπολιτικά», «Επένδυση» και «Freddο») καθώς και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (Real FM και Παραπολιτικά FM).
Το «κονέ» λέει το έκανε ο Νίκος Στραβελάκης (όταν έφυγε από το Mega τον «μάζεψε» στο Real group ο φίλος του Χατζηνικολάου), o οποίος διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Μαρινάκη από την εποχή που ήταν αθλητικός συντάκτης.
Σε πρώτη φάση, λέει, ο μεν Χατζηνικολάου προορίζεται για κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του νέου καναλιού του Μαρινάκη ενώ ο Νίκος Στραβελάκης θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωση.

Στην ανάρτηση με την κατηγορηματική διάψευση του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε like κι ο συνέταιρος Ανδρέας Κουρής...