ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«O Κυριακού θα στον κόψει το μισθουλάκο σου»...

«Από που θα τα βγάλει τα 75 εκατ. που έδωσε;» 
- Τι είπε ο Δ. Καμπουράκης στον Γ. Παπαδάκη 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της πρώτης εκπομπής της σεζόν, υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο του Mega Δημήτρη Καμπουράκη. Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του Δημήτρη Καμπουράκη ακουγόταν το τραγούδι «Δημήτρη μου Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου» και ο Γιώργος Παπαδάκης αναφώνησε: «Σου το ‘κλεισα το σπίτι σου».
Ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: «Αισθάνομαι άσχημα που δεν είστε απέναντι. Όλα αυτά τα.. χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές».
«Θέλω να χρησιμοποιήσεις το βήμα σαν να κάνεις εκπομπή. Θέλω να αισθανθείς σαν να κάνεις εκπομπή», προέτρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Εκείνος, όμως, με μια ατάκα του προκάλεσε την έντονη αντίδραση τού Γιώργου Παπαδάκη που έστω και αστειευόμενος σηκώθηκε νευριασμένος από την καρέκλα: «Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου». - πηγή: aixmi.gr