ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τι δουλειά είχε ο Νίκος Παππάς στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο; Ε;

Στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά συμμετείχε προ ημερών ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Ηταν προσκεκλημένος ομιλητής σε πάνελ με θέμα: «Δίνοντας μορφή στην Παγκοσμιοποίηση: Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί και Εθνική Ευημερία σε ένα Παγκόσμιο Πλαίσιο».
Μαζί του συζήτησαν ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Σίγκμαρ Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, Μπιλ Σόρτεν, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στόρ και η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου της Σουηδίας, Αν Λίντε.
Και, σύμφωνα με το enoikonomia.gr μία ημέρα μετά, θα έκανε επίσκεψη «στο Λευκό Οίκο..
προκειμένου να έχει συνάντηση με ανώτατο στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (ΝSC)». Όπως έγινε τελικά γνωστό ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, αρμόδιο για τη διεθνή οικονομία, Ουόλι Αντεγέμο. Έβγαλε και ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος.
Και όχι μόνο αυτό αλλά είδε και τον Nathan Sheets τον υφυπουργό οικομομικών, ενώ το ίδιο απόγευμα συναντήθηκε με τους ανταποκριτές στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον. Γνωστά αυτά, υπάρχουν ρεπορτάζ σε όλα τα ΜΜΕ.
Έρχονται λοιπόν τώρα διάφοροι και αφήνουν υποννοούμενα για το τι έκανε ο Νίκος Παππάς στη Νέα Υόρκη επί τριημέρου. Όπως ο Γιώργος Παπαχρήστος των ΝΕΩΝ (και του ΣΚΑΪ φυσικά, εννοείται).
Κι ας έγραφε ο ίδιος στη στήλη του στα ΝΕΑ την Πέμπτη για το ταξίδι και τη συμμετοχή του υπουργού στον Καναδά.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Παππάς; Να φύγει από Νέα Υόρκη το Σάββατο πρωί και να πήγαινε ξανά την Κυριακή βράδυ;
Συγγνώμη που σας το λέω, αλλά η δημοσιογραφία αυτή, η... συστημική, είναι η χειρότερη ever. Κάτι έχουν πάθει, κάτι έχουν χάσει. Και δεν χρειάζονται καν περούκες να κρυφτούν.
Fuck, με κάνουν να φαίνομαι πως υπερασπίζομαι έναν υπουργό... Και ποιον, ε; Τον Νίκο Παππά που, όπως έγραφε το... έγκριτο Βήμα και υποστήριζε και ο.. Δήμος Βερύκιος το πρωί στον Alpha, πολεμά η Εφ.Συν.! Επειδή δεν μας δίνει κρατική διαφήμιση!
Κι έρχομαι τώρα, εδώ, να τον υπερασπιστώ.
Τι εφημερίδα είναι αυτή (είμαστε εμείς δηλαδή)...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)