ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί πήγε ο Κοντομηνάς στη Βοστώνη

Καλογρίτσας σε Κοντομηνά: Δώσε και σώσε!

Έγινε η συνάντηση Καλογρίτσα με Κοντομηνά και συζήτησαν για το μέλλον του Alpha.
Κανείς δεν μιλάει για το περιεχόμενο της κουβέντας, αλλά μια διαρροή που έσκασε μύτη αυτές τις μέρες δικαιολογεί την απόφαση Κοντομηνά να αποφύγει τις περαιτέρω επαφές και να πάει μια δεκαπενθήμερη βόλτα. Έτσι για να ξελαμπικάρουν οι κάθε είδους ενδιαφερόμενοι και να μην του κάνουν προτάσεις παράλογες…
Πόσο παράλογες; Σύμφωνα με τη φημολογία, η πλευρά Καλογρίτσα μίλησε για ποσοστό 51 % δικό της και 49 % του Κοντομηνά με την υποχρέωση εκ μέρους της να μην γίνουν απολύσεις προσωπικού.
Και τι ήταν διατεθειμένος να προσφέρει ο μνηστήρας του διαύλου; Όπως μαθεύτηκε όχι μόνο..
δεν ήθελε να προσφέρει τίποτε, αλλά ήθελε να πάρει κιόλας! Αν πιστέψουμε τους διαδρομιστές, ζήτησε να του πληρώσει ο απέναντί του την πρώτη δόση της άδειας (το ένα τρίτο των 52,6 εκατομμυρίων δηλαδή), για να πάρει το κανάλι και να μην κλείσει στα χέρια του Κοντομηνά.
Είναι να απορεί κανείς μετά που ο ιδιοκτήτης του Alpha κατέβασε τα τηλέφωνα και είπε «γειά σας»;

Χρήστος Ξανθάκης (newpost)

zoornalistas:
Δείτε και το βίντεο όπου ο Δήμος Βερύκιος μιλάει για το ταξίδι του Δ. Κοντομηνά στις ΗΠΑ.              «Nιώθω ότι μέσα από το ταξίδι του στην Αμερκή ο Κοντομηνάς στις αποσκευές του έχει την λύση και θα είναι μεγάλη λύση. Γιατί ο Κοντομηνάς πάει για τα μεγάλα. Θα φέρει κάτι πολύ μεγάλο από την Αμερική...» είπε μεταξύ άλλων ο Βερύκιος για το αγαπημένο του αφεντικό.
-