ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Μπακογιάννης για Ακριβοπούλου: «όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη»

Θίχτηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης από ένα σχόλιο στο facebook (!) της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου και της απάντησε με ένα επιθετικό (κάποιοι το χαρακτήρισαν έως και σεξιστικό) σχόλιο.
Αφορμή για τον διαδικτυακό καυγά το γεγονός πως το σπίτι του δολοφονηθέντος από τη 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη, στο χωριό Βελωτά, στην Ευρυτανία, θα γίνει μουσείο Δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας, με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη.
«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει.. και η Δέσποινα Τσαντέ» έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη φανερώνει έναν άνθρωπο που δείχνει πως έχασε την ψυχραιμία του:
«Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι».

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)