ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Εμπλοκή Γιαννίκου (και) στο κανάλι του Μαρινάκη;

H συνεργασία με τις εφημερίδες του Κουρτάκη και η πρόθεσή του να καταθέσει στη Βουλή για τα δάνεια των ΜΜΕ

Το όνομα του Κώστα Γιαννίκου ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στο νέο τηλεοπτικό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη! Είναι γεγονός ότι το πρώην στέλεχος του ALTER συνεργάζεται με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» του Γιάννη Κουρτάκη, σχεδόν από την πρώτη στιγμή της έκδοσης του, δεδομένου ότι οι εταιρίες του τροφοδοτούν με προσφορές τις εφημερίδες.
Φυσικά από αυτό, μέχρι τη νέα τηλεόραση του Μαρινάκη υπάρχει σημαντική απόσταση… Ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία που λέει ότι ο Κώστας Γιαννίκος που.. έχει περάσει από ολα τα μεγάλα κανάλια στο παρελθόν και από όλα τα πόστα… Ενδέχεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο νέο κανάλι.
Μάλιστα κάποιοι συνδέουν την εν λόγω φήμη που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά με τη δήλωση πρόθεσης του πρώην στελέχους του ALTER να καταθέσει οικειοθελώς στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
- πηγή: enimerosi24