ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΤΙΤΑ, ο Ν. Παππάς και οι «κροκόδειλοι» του ΣΚΑΪ

Ψήφισμα της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ):

«Από την πρώτη στιγμή εμείς οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης συμφωνήσαμε για το ότι πρέπει να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.  Σε όλη την διάρκεια αυτών των μηνών οι αντιρρήσεις μας σε διάφορες κυβερνητικές επιλογές έπεφταν στο κενό καθώς εκείνοι είχαν την δική τους αντίληψη για το πώς θα χτυπούσαν την διαπλοκή.  Αυτήν την αντίληψη όλοι οι Έλληνες την έχουν πια καταλάβει!
Τελικά όμως φάνηκε πως για τον κύριο Παππά, εκτός των άλλων, τάξη σημαίνει μαύρο σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς με χιλιάδες και πλέον εργαζόμενους στον δρόμο σε ένα κλάδο που ήδη μετράει εκατοντάδες ανέργους. Τάξη σημαίνει να χαθούν εργασιακά δικαιώματα πολλών χρόνων.. και οι 2 νέοι καναλάρχες  να έχουν το δικαίωμα να προσλάβουν συμβασιούχους με τον βασικό μισθό πείνας των 586 και όχι των 751 ευρώ.
Κύριε Παππά
Τους εργοδότες μας τους έχουμε κοιτάξει ήδη  στα μάτια όλα τα χρόνια των μνημονίων. Μνημόνια που εσείς ΔΕΝ καταργήσατε αλλά και που εσείς ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ. Τώρα όμως κύριε Παππά κοιτάμε στα μάτια εσάς γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ!
Κύριε Τσίπρα
Οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης αγωνίστηκαν για τους 2000 συναδέλφους αλλά και τους άλλους χιλιάδες εργαζόμενους που απολύθηκαν. Μαζί με τους συνάδελφούς μας στην ΕΡΤ. Μαζί με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Μαζί με τους εργαζόμενους της Χαλυβουργίας. Μαζί με τους εργαζόμενους του Λήδρα και τόσους άλλους κλάδους. Η προσπάθειά σας λοιπόν, να μας βάλετε απέναντι από την κοινωνία θα πέσει στο κενό.

Έπειτα από όλα αυτά  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ
ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Τέλος τονίζουμε ότι όποιος νομίζει πως θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες 2000 οικογενειών, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος . Όποιος δε, πιστεύει ότι θα ΑΦΗΣΟΥΜΕ το μαύρο να πέσει στη ζωή μας, δυο φορές ανόητος.

Υ.Γ. Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. δηλώνει για τον μόνιμα απεργοσπαστικό ΣΚΑΙ . Αφού φτάνει στο σημείο να σπάει την απεργία που γίνεται για να διευκολυνθούν τα μέλη μας να παραστούν στην Γ. Συνέλευση τότε τα δάκρυα που χύνει για τους εν δυνάμει χιλιάδες απολυμένους είναι πράγματι κροκοδείλια.