ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. Παππάς: Θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα

«Ενημέρωση στην υπηρεσία της υπεράσπισης των συμφερόντων των Κοντομηνά, Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη»

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα... Oυδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο». Αυτό είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» και στον Κώστα Αρβανίτη αναφερόμενος στην πρόταση για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή για τη διαπλοκή.
«Αυτό που λέει η ΝΔ περί κατάρρευσης του διαγωνισμού για τις άδειες είναι λίγο αστείο»,.. συνέχισε ο Ν. Παππάς, «καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο Ιβάν Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση».
Ο υπουργός Επικρατείας κατήγγειλε συγκεκριμένα δελτία ειδήσεων ότι δεν έχουν προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών αλλά την υπεράσπιση των συμφερόντωντου ιδιοκτήτη, δηλαδή του Κοντομηνά στον Alpha, του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ, του Βαρδινογιάννη στο Star.
«Είναι απότοκο μίας κατάστασης στην οποία είχαν καθυποτάξει την τότε πολιτική ηγεσία. Τώρα, η Πολιτεία έδειξε ότι μπορεί να βάζει κανόνες, κάτι θετικό όχι για εμάς, αλλά για τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς.