ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η ερευνητική δημοσιογραφία δεν έχει καμιά σχέση με γελοίες μεταμφιέσεις

O «περούκας» Θ. Δημάδης φωτογραφίζεται μεταμφιεσμένος
Η ΕφΣυν αποδοκιμάζει τις ενέργειες του συνεργάτη της Θάνου Δημάδη - Εκτός STAR ο Δ. Σουλτογιάνης - Στον «πάγο» ο Δημάδης

H Eφημερίδα των Συτακτών αποδοκιμάζει τις ενέργειες του συνεργάτη της Θάνου Δημάδη (ανταποκριτής και του Alpha0 που συνελήφθη μαζί με τον Δ. Σουλτογιάννη (του SΤΑR) στη Νέα Υόρκη γιατί παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ. Σε σχετικό σημείωμά της η εφημερίδα αναφέρει:
"Η «Εφ.Συν.» θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ενέργειες του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψή του.
Η εφημερίδα μας δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα σχέδια και τις..
κινήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ο οποίος ενήργησε αποκλειστικά με την ιδιότητα του ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού ή άλλου μέσου, και βέβαια δεν επρόκειτο ποτέ να αναθέσει τέτοιου είδους «αποστολή» σε δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί της.
Η ερευνητική δημοσιογραφία την οποία ασκεί, εκτός των άλλων, η «Εφ.Συν.» δεν έχει καμία σχέση με γελοίες μεταμφιέσεις και πλαστογραφίες, οι οποίες δύσκολα μπορούν να συγκαλύψουν τις ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες που βρίσκονται πίσω από τέτοιες «επιχειρήσεις».
Είναι σαφής λοιπόν η πλήρης αποδοκιμασία τους από την «Εφ.Συν.»".
Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός Star έληξε τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σουλτογιάννη, μέχρι χθες ανταποκριτή του καναλιού στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Επίσης ο Alpha έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρει:
"O Alpha, σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει. Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του".