ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τα «θύματα» της δημοπρασίας

Μεταξύ αστείου και σοβαρού στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 ακούγεται ότι ένας από τους «τυχερούς» που θα πληρώσουν τα «σπασμένα», για την 75άρα που «κλήρωσε» στο κανάλια, θα είναι και ο Γιώργος Λιάγκας… Που προ δημοπρασίας συμφώνησε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τη συνέχιση της συνεργασίας του… Και τώρα θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τα μισά!
Βέβαια αυτό είναι αστείο, αλλά κάποιοι το λένε και στα σοβαρά ότι μοιραία θα πρέπει να γίνουν επιπλέον περικοπές και μαζέματα για να βγει το ποσό της δημοπρασίας… Κυρίως από τους υψηλά αμειβόμενους.
Και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τον ΑΝΤ1, αλλά και τον ΣΚΑΙ.  Όπου ο Μπάμπης.. Παπαδημητρίου από την πρώτη ημέρα κιόλας έκανε σχετική νύξη και μάλιστα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Για τις περιπτώσεις των δυο νέων παικτών ούτε συζήτηση… Οι εργαζόμενοι που θα στελεχώσουν τα δυο νέα κανάλια, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις συμβάσεις που θα υπογράψουν και κυρίως για το αν θα τηρούνται απαρεγκλίτως κάθε μήνα!