ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το χρέος μας στον Παύλο Φύσσα

Πριν 3 χρόνια, ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι, του δολοφόνου Ρουπακιά, μέλους της εγκληματικής οργάνωσης, που χιλιάδες συμπολίτες μας έβαλαν στη Βουλή, υποτίθεται για να πολεμήσουν το σύστημα.
Ο Παύλος Φύσσας, δεν «δολοφονήθηκε για το ποδόσφαιρο», όπως έσπευσε εκείνο το πρωινό να μας ανακοινώσει το κανάλι, που στη συνέχεια διακινούσε τη θεωρία της “πιο σοβαρής Χρυσής Αυγής”.
Δολοφονήθηκε επειδή στάθηκε απέναντι στους ναζιστές. Εκείνος σαν άνδρας και αυτοί πολλοί με έναν, άνανδρα.
Με το αίμα του σταμάτησε τα σχέδια που υπήρχαν τότε, ώστε η “πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή”, να αποτελέσει μαξιλαράκι εξουσίας για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Με το αίμα του, έστρεψε τα φώτα στην πλούσια δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που για αρκετούς μήνες πριν τη δολοφονία Φύσσα είχε εξαπολύσει οργανωμένο πογκρόμ σε φτωχούς μετανάστες, ενώ λίγες μέρες πριν είχαν χτυπηθεί άγρια μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα. Οι αρχές, μέχρι να πέσει..
νεκρός ο Παύλος, δεν είχαν πάρει είδηση, ότι επρόκειτο για δολοφονική συμμορία.
Τα ΜΜΕ, ασχολούνταν με τα τατουάζ τους, τι μουσική προτιμούσαν και με ποιες αθλήτριες είχαν ερωτικές σχέσεις. Το "ξέπλυμα" της "πιο σοβαρής Χρυσής Αυγής", σταμάτησε και έμειναν μόνο μερικοί δήθεν φιλελεύθεροι, δήθεν χιουμορίστες να επιμένουν ακόμα και σήμερα.
Μα πάνω απ' όλα ο Παύλος Φύσσας, εξευτέλισε αυτούς που δήθεν “δεν ήξεραν τι ψήφιζαν” και αποκάλυψε τι πραγματικά ήταν. Υποστηρικτές ναζιστών και φονιάδων.
Από τότε μέχρι σήμερα η εγκληματική οργάνωση, "κρύφτηκε" όσο διαρκεί η δίκη και περιορίστηκε σε σόου στη Βουλή, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί.
Περιμένει, οργανώνεται και απλώνει το δηλητήριό της, εμφανίζοντας “αγανακτισμένους”, με διάφορες στολές και σε διάφορες περιστάσεις, πότε να διαδηλώνουν για την υποβάθμιση των περιοχών τους και πότε να μη θέλουν παιδάκια προσφύγων στα σχολεία τους.
Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναχτυπήσουν. Αυτό πρέπει να το θυμούνται όλοι. Μέχρι να ηττηθούν οριστικά, καμία ειρήνευση με τις ρατσιστικές αντιλήψεις που πρεσβεύουν δεν είναι αθώα.
Οφείλουμε στον Παύλο Φύσσα και σε κάθε θύμα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, να απομονώνουμε και να πολεμάμε το ρατσισμό και το μίσος, όπου και όποτε εμφανίζεται.

Mάνος Χωριανόπουλος (news247)

** Η φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας"