ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ψυχάρης: Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες!..

...«Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία»...
Ολόκληρη η επιστολή Ψυχάρη προς τους εργαζόμενους

Πολύ βαρύ το κλίμα στη Μιχαλακοπούλου μετά και την χθεσινή συνέλευση των επί 4μήνες απλήρωτων εργαζομένων όπου υπήρξε και παρέμβαση Ψυχάρη μέσω επιστολής την οποία υπογράφει το αφεντικό του ΔΟΛ και κοινοποίησε στη συγκέντρωση ο διευθυντής της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ Αντώνης Καρακούσης.
Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πληρωθούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αλλά και μέχρι τότε το..
πρόβλημα μπορεί να μην έχει λυθεί («ελπίζουμε να έχει λυθεί» γράφει ο Στ. Ψυχάρης).
«Εμείς πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς να ανταποκριθούμε στις γνωστές φωνές των σειρήνων, στων οποίων τα κελεύσματα, αν είχαμε υποκύψει, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ» γράφει στην επιστολή ο Ψυχάρης και συνεχίζει:
«Ο ΔΟΛ έχει μια ιστορία οχι μόνο πολιτική αλλά και επιχειρηματική. Ως και τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΛ ήταν η μόνη δημοσιογραφική επιχείρηση στην Ελλάδα που πλήρωνε προκαταβολικά τους μισθούς. Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες. Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».

Κακά τα ψέματα παιδιά. Η ιστορία θα γράψει πως το καράβι του ΔΟΛ έπεσε στα βράχια έχοντας καπετάνιο τον Σταύρο Ψυχάρη...
Iδού και η επιστολή του εκδότη του ΔΟΛ :