ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σπίρτζης: Οριστική λύση για τον ΟΑΣΘ

«Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική λύση για τον ΟΑΣΘ», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «ΕπιΚοινωνία» της ΕΡΤ3 ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, καλώντας τον «καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του».
«Οι εργαζόμενοι εάν ήθελαν το καλό της πόλης, όφειλαν να είχαν καταγγείλει όλα τα στρεβλά που αντιμετωπίζουν στον Οργανισμό τους όλα αυτά τα χρόνια», επισήμανε ο κ. Σπίρτζης και εξήγησε: «Αποδέχτηκαν την πρόταση του Υπουργείου, την οποία οι ίδιοι είχαν απορρίψει μία εβδομάδα νωρίτερα. Καταβάλλουμε τον πρώτο μήνα που οφείλει ο ΟΑΣΘ -όχι το κράτος- και θα στείλουμε επιθεωρητές να διαπιστώσουν εάν μπήκαν τα χρήματα και σε ποιους λογαριασμούς και στη..
συνέχεια θα κατατεθεί το δεύτερο προκαταβολικό μηνιάτικο του Αυγούστου».
Παράλληλα, έθεσε θέμα νομιμότητας της σύμβασης που ισχύει σήμερα μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και του ΟΑΣΘ, εξηγώντας πως ελέγχεται το σημείο που αναφέρει ότι «θα ισχύει ως δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Μετρό και των επεκτάσεων του», χωρίς να ορίζει ποιες θα είναι οι επεκτάσεις του.
«Τα ψέματα τελείωσαν. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τη λύση» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Χρ. Σπίρτζης.