ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Οι επιχειρηματίες δεν έχουν φίλους παρά μόνο συμφέροντα

Μαρινάκης - Αλαφούζος
Καμία κυβέρνηση δεν ωφελήθηκε (στο τέλος)…

Κοντόθωρη, αν όχι ύποπτη προσέγγιση κάνουν όσοι τις τελευταίες ώρες επιχειρούν να ερμηνεύσουν τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ως στήριξη της υποψηφιότητας Μαρινάκη και ταυτόχρονα διαπίστωσαν διάθεση από την κυβέρνηση να πετάξει έξω από το διαγωνισμό τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου!
Δεν είναι μόνο ότι υπάρχει προηγούμενο με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΙ λίγες ημέρες πριν τη δημοπρασία… Επιπλέον είναι ότι η..
δημοσιογραφική, αλλά και η κυβερνητική επικοινωνιακή λειτουργία δεν μπορεί να υπονομεύεται ή να δηλητηριάζεται μονίμως… Και ακόμη περισσότερο να ενοχοποιείται επειδή κάποιοι για τους δικούς τους λόγους επιθυμούν να εμπλέκουν και τους μεν και του δε, σε αντιπαραθέσεις επιχειρηματιών!
Πριν απο όλους όμως η ίδια η κυβέρνηση οφείλει να προστατευθεί από τις παγίδες που της στήνουν διάφοροι καλοθελητές στο δρόμο της… Διότι οι κυβερνώντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας επιχειρηματίας δεν πιάνεται φίλος! Οι επιχειρηματίες έχουν συμφέροντα, δεν έχουν φίλους! Άλλωστε η πρόσφατη μεταπολιτευτική ιστορία βρίθει από παραδείγματα πρωθυπουργών με δήθεν φίλους επιχειρηματίες που στο τέλος (δηλαδή στην πτώση τους ή στα δύσκολα) όχι μόνο τους ξέχασαν, τους έδωσαν και μια σπρωξιά για να πέσουν πιο βαθιά στο λάκκο!
- από το enimerosi24