ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Παππάς: Αν υπάρξει πρόβλημα με τα πόθεν έσχες, θα πάμε στους επιλαχόντες

Σπίρτζης: Οποιος δεν πληρώσει θα χάσει την άδειά του

Με τους επιλαχόντες υπερθεματιστές θα προχωρήσει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τον έλεγχο των πόθεν έσχες των τεσσάρων που επικράτησαν στη δημοπρασία της προηγούμενης εβδομάδας ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππας. Όπως είπε, μιλώντας "Στο Κόκκινo", «έχουμε το απώτατο όριο που ορίζει τις 90 ημέρες αλλά ελπίζω ότι σε συνεννόηση και με τους προσωρινούς υπερθεματιστές θα μπορέσουμε να ορίσουμε και ένα χρονοδογράμμα. Οι καινούργιοι σταθμοί θα πρέπει να είναι σε θέση να προβάλουν προγραμμα την ώρα που θα.. γίνει το πέρασμα στην καινούργια ημέρα της τηλεόρασης».
Για την διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες μίλησε και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης (στην ΕΡΤ) ξεκαθαρίζοντας ότι «όποιος δεν πληρώσει θα χάσει την άδειά του, είναι προφανές». Επανέλαβε, επίσης, την προειδοποίησή του προς τη Digea ότι θα έχει συνέπειες αν δεν εφαρμόσει το νόμο. «Είναι δυνατόν να αφήσει μη αδειοδοτούμενους σταθμούς να συνεχίσουν να εκπέμπουν;» ανέφερε χαρακτηριστικά.