ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Και λείπει κι ο Ν. Παππάς στην Αμερική...

 Καλογρίτσας... τέλος με εντολή Τσίπρα!

Τεράστια κινητικότητα επκρατεί, λέει, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να δέχεται σφοδρές πιέσεις να δείξει την... έξοδο στον Καλογρίτσα μετά την ομοβροντία από τα κανάλια των Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά σχετικά με το Πόθεν Έσχες του υπερθεματιστή στις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπογράφει ο Κώστας Τσιτούνας στο Newsbomb, στο Μαξίμου φοβούνται ότι η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ και να ακυρώσει μια πρωτοβουλία (τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες)..
στην οποία το Μαξίμου είχε επενδύσει πάρα πολλά.
Πάντως ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είπε για το συγκεκριμένο θεμα: 
Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες, είχε ως γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Τα 246 εκατ. ευρώ αποτέλεσαν την ταφόπλακα των επιχειρημάτων της διαπλοκής. Μέχρι και το τελευταίο ευρώ, που θα βγει από τους συμπολίτες μας που θέλουν να κατέχουν συχνότητα, θα πάει στον ελληνικό λαό που έχει ανάγκη. Εάν κάποιος από τους υπερθεματιστές -δεν μας ενδιαφέρει κανένας, δεν είναι φίλος μας- δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει η να δικαιολογήσει τα χρήματα του, θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο....

Το Newsbomb αναφέρει πως τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας (κυρίως από τα κανάλια των Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά) γύρω απ’ το πόθεν έσχες του επιχειρηματία και γενικά τις οικονομικές του δυνατότητες για μια τέτοια επένδυση έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε κύκλους της κυβέρνησης και ότι η χθεσινή συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Πληροφορίες του Newsbomb.gr επιμένουν ότι επικρατεί ανησυχία σε ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, για το πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η υπόθεση και πόσο μπορεί να κοστίσει πολιτικά, αφού κάποιοι θεωρούν ότι τινάζει στον αέρα την αξιοπιστία της κυβέρνησης.
To Newsbomb αναφέρει πως ήδη ασκούνται στον επιχειρηματία πιέσεις προκειμένου να αποσυρθεί απ’ την άδεια που κέρδισε στον διαγωνισμό, εφόσον δεν μπορεί πειστικά να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες του ή να διασφαλίσει κάποια συνεργασία με άλλον ενδιαφερόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα, τις επόμενες μέρες...
Και λείπει κι ο Ν. Παππάς στην Αμερική...