ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Εμφύλιος στον ALPHA για το περούκα gate

Σε εμφύλιο φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση περούκα gate για τον ALPHA και μάλιστα ερήμην του προέδρου του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά που βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Ο γνωστός διχασμός στο εσωτερικό του σταθμού που εκφράζουν δυο ισχυρές ομάδες – όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, με την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στον προθάλαμο της ιδιοκτησίας… Αυτή τη φορά συγκρούονται για το αν ο ανταποκριτής του καναλιού Θάνος Δημάδης, ενήργησε αυτοβούλως ή είχε πάρει εντολή από τη διεύθυνση του σταθμού να αναζητήσει με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο στοιχεία που να εκθέτουν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
Συγκεκριμένα η μια ομάδα πέριξ του Λάκη Λαζόπουλου με το σάιτ «altsantiri» στο οποίο..
έχουν αρθρογραφήσει σχετικά, υποστηρίζουν ότι ο Δημάδης λειτούργησε κατόπιν εντολών της διεύθυνσης του καναλιού με τέτοιο τρόπο που να εκθέτει το σταθμό και την ιδιοκτησία του, με στόχο να συλλέξουν στοιχεία ώστε να αποδομήσουν στα μάτια της κοινής γνώμης τον Νίκο Παππά και το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αντίθετα η άλλη ομάδα πέριξ της διεύθυνσης του σταθμού φέρεται να υποστηρίζει την άποψη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ευρέως στους διαδρόμους του καναλιού, ότι το περούκα gate ήταν στημένο απο την ομάδα του σάιτ Λαζόπουλου σε συνεργασία με τον Δημάδη και τον υπουργό Επικρατείας για να τονώσει το προφίλ του, μετά τις επιθέσεις που δεχόταν από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Προσπερνώντας συνειδητά και με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη βασιμότητα των παραπάνω ισχυρισμών, παραθέτουμε τα στοιχεία του ρεπορτάζ μόνο και μόνο για να τονίσουμε την αρχική διαπίστωση περί διχασμού και εμφυλίου στο κανάλι, με αφορμή τη μη αδειοδότηση του.
Μια διαπίστωση που είχε προκύψει πριν λίγες ημέρες για τη σύγκρουση της ιδιοκτησίας με τον Λάκη Λαζόπουλο όταν είχε αρθρογραφήσει, μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας… Με το περιεχόμενο των όσων υποστήριζε να έχει δυσαρεστήσει τον πρόεδρο του καναλιού.
- πηγή: enimerosi24