ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

H ΕΡΤ για την... «λίγο γκάου» Στεφανίδη

 - Η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές
 - Συγγνώμη από τον δημοσιογράφο: Ο γκάου είμαι εγώ...

Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:
1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.
2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.
Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Για την ιστορία ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βασίλης Παπανικολάου, σε..
ανάρτηση του στο Facebook είχε αναρωτηθεί εάν η Κατερίνα Στεφανίδη «είναι λίγο γκάου» επειδή δεν γνωρίζει τι είναι η «Αυγή». Στη συνέχεια καιμετά τις αντιδράσεις διέγραψε το επίμαχο post.
Bέβαια από την άλλη η χρυσή Ολυμπιονίκης Στεφανίδη ένα χρόνο πριν (23 Μαρτίου 2015) είχε δώσει συνέντευξη στην «Αυγή» και τον Νίκο Πανταζίδη μιλώντας για τους στόχους και τα όνειρά της...


Ο δημοσιογράφος ζητησε συγγνώμη και έδωσε και διευκρινίσεις μέσω fb: