ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αυτή την ώρα η πρόβα τζενεράλε για τις τηλεοπτικές άδειες

Οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 - Δεσπόζει ο Στρατής Λιαρέλης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οριστικά τέσσερις είναι οι δημοπρατούμενες άδειες, σύμφωνα με όσα διαμηνύει η κυβέρνηση ενόψει της διαδικασίας της 30ης Αυγούστου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΓΓΕΕ διεξάγεται προσομοίωση της δημοπρασίας, παρουσία εκπροσώπων των υποψηφίων, ώστε να «εκπαιδευτούν» πλήρως και να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα την ερχόμενη Τρίτη.
Η τελευταία φάση του διαγωνισμού για την κατακύρωση των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας θα ξεκινήσει το πρωί της 30ης Αυγούστου και σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς..  υπολογισμούς θα ολοκληρωθεί το νωρίτερο το πρωί της επομένης, γεγονός που προκαλεί ήδη θύελλα διαμαρτυριών από τις υποψήφιες εταιρείες για την οργάνωσή της.
Μετά το τέλος της διαδικασίας σήμερα το κτίριο θα φυλάσσεται έως την Τρίτη ούτως ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Τα μέτρα ασφαλείας και σήμερα είναι αυστηρά με τους εκπροσώπους των υποψηφίων να περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο.
Επισημαίνεται ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών, κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προσφορών ή τυχόν επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η αίθουσα στην οποία διεξάγεται η διαδικασία


Οι εκπρόσωποι της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α.Ε.


Οι εκπρόσωποι της DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη



H 5μελής Επιτροπή (αριστερά) Διενέργειας του διαγωνισμού απαρτίζεται από καθηγητές πανεπιστημίου, διδάκτορες και ανώτερα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.
«Φτάνουμε πια στην τελική φάση μιας πρωτοποριακής διαδικασίας που ξεκίνησε με την ψήφιση του ν. 4339. Ολόκληρος ο σχεδιασμός της έγινε με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή ώστε να σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους. Αυτό που περιμένουμε από τους συμμετέχοντες είναι να προσέλθουν καλή τη πίστη και να φροντίσουν ν’ αξιοποιήσουν τον χρόνο της ενημέρωσής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο  Ειδήσεων.
 
 Νίκος Σερεμετάκης  
(πηγή: protothema.gr)