ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ποιος μιντιάρχης δεν κλήθηκε στην Εξεταστική της Βουλής;

"Αναμένοντας την κλήση από την Επιτροπή της Βουλής, μου πέρασε μια περίεργη σκέψη, την οποία θέλω να μοιραστώ με τον πρόεδρό της Σωκράτη Φάμελλο. Αλήθεια, έχουν κληθεί όλοι οι μιντιάρχες που έχουν όχι απλώς «κόκκινα», αλλά «κατακόκκινα» δάνεια; Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να περάσει η εντύπωση ότι έγιναν «εκπτώσεις» στις προσκλήσεις. Και όχι επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο χαρτί, αφού ούτως ή άλλως οι προσκλήσεις γίνονται τηλεφωνικά."
Τα παραπάνω γράφει ο μιντιάρχης, επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης στη στήλη του "Πολιτικός Καφές". Ο Κουρτάκης, που έχει κληθεί να καταθέσει στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τη νομιμότητα χορήγησης δανείων σε ΜΜΕ, καρφώνει..
«συνάδελφό» του μιντιάρχη ο οποίος, κατά την γνώμη του, θα έπρεπε να είχε λάβει επιστολή ή τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Σωκράτη Φάμελλο...
Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα στην Εξεταστική έχουν προσέλθει κι έχουν καταθέσει οι μιντιάρχες Γιάννης Αλαφούζος, Φώτης Μπόμπολας και Δημήτρης Κοντομηνάς. Ενώπιον της Επιτροπής έχει προσέλθει κι ο Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος όμως δεν κατόρθωσε να καταθέσει λόγω των προβλημάτων υγείας (πάσχει από Πάρκινσον και έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά) που επηρεάζουν και την εκφορά του λόγου και τη δυνατότητά του να απαντήσει σε ερωτήσεις.