ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Κυρανάκης και Ζαχαράκη «καπέλο» στον Κουμουτσάκο

Θα βγαίνουν τακτικά στην τηλεόραση για να δείχνουν την «ανανέωση» της ΝΔ

Αλλαγές στο επικοινωνιακό κομμάτι της ΝΔ πραγματοποίησε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης που αποφάσισε να τοποθετήσει στο πλευρό (κάποιοι το είπαν «καπέλο») του Γιώργου Κουμουτσάκου δύο αναπληρωτές εκπρόσωπους Τύπου!
 Τα δύο νέα πρόσωπα είναι ο 29χρονος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η 39χρονη  Σοφία Ζαχαράκη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο που παραμένει στη θέση του παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα.
Ο Κ. Κυρανάκης που αποτελεί ένα από τα πρόσωπα εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε..
κομβικό ρόλο κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για την προεδρία της ΝΔ και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ -o 29χρονος ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη μέσω fb.
Η Σοφία Ζαχαράκη ανήκει στο περιβάλλον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ενώ συμμετείχε και στα σεμινάρια media training που πραγματοποιήθηκαν πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Στόχος του Κυρ. Μητσοτάκη είναι τα δύο νέα πρόσωπα να έχουν εκτός των άλλων και ισχυρή τηλεοπτική παρουσία, δίνοντας την εικόνα της ανανέωσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.