ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Λεωνίδα σώσε τον Φώτη!

Τι αποφάσισε ο Γιώργος Μπόμπολας - Ένεση ρευστότητας από τον Ακτορα με την αγορά του κτηρίου του Πηγάσου

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» φαίνεται να δίνει η απόφαση που έλαβε ο πατριάρχης της οικογένειας Μπόμπολα.
Οπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στην στήλη του Πολιτικός Καφές (εφημερίδα Παραπολιτικά) μετά και την πίεση που άσκησαν οι τράπεζες, ο Γιώργος Μπόμπολας αποφάσισε να πρόχωρήσει σε ένεση ρευστότητας προς τον γιο του Φώτη Μπόμπολα.
Συγκεκριμένα μέσω του άλλου του γιού, του Λεωνίδα, πρότεινε την εξαγορά, από την.. κατασκευαστική εταιρεία «Ακτωρ», των κτιριακών εγκαταστάσεων του «Πήγασου» στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, το ύψος της αποτίμησης του κτιρίου ανέρχεται στα 15-18 εκατ. ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το deal θα εισρεύσει στα ταμεία του «Πήγασου» το συγκεκριμένο ποσό, που κρίνεται άκρως ικανοποιητικό για να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εκδοτικός όμιλος που διαχειρίζεται ο Φώτης Μπόμπολας.