ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Βροχή οι μηνύσεις κατά του Στέφανου Χίου

Τρεις ξεχωριστές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου εναντίον του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου κατέθεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών, οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Θεοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Σταθάκης.
Αφορμή για την κατάθεση των μηνύσεων σε βάρος του Στ. Χίου στάθηκαν τα δημοσιεύματα, τόσο στην εφημερίδα «Μακελειό», όσο και στον διαδικτυακό τόπο mekeleio.gr, τα οποία εμπλέκουν τους τρεις υπουργούς στην τραγωδία της Αίγινας.
Οι Φλαμπουράρης, Δρίτσας και Σταθάκης στρέφονται με τις μηνύσεις τους και κατά του..
Γ. Γκασιάμη, που εμφανίζεται ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος του σάιτ του «Μακελειού» αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου, ζητώντας την ποινική δίωξη και ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ανέθεσε τις μηνύσεις στην εισαγγελέα Πρωτοδικώνγια τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.
«Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον όλων αυτών των απαράδεκτων, αισχρολογικών, έντυπων δηλώσεων και τοποθετήσεων, οι οποίες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και όχι μόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.