ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Για ποιο ήθος μιλάμε;

Γράφει ο Τάσος Παππάς

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών συχνοτήτων έχει πάρει τον δρόμο της, η επιχειρηματολογία των αντιπάλων της κυβέρνησης εξακολουθεί να στηρίζεται στο ίδιο ανάπηρο σκεπτικό.
Μέχρι τώρα ό,τι έχει καταγγελθεί από τους ενδιαφερόμενους ως παράτυπο, αντισυνταγματικό, αντιθεσμικό απορρίφθηκε από τα αρμόδια εγχώρια δικαστήρια, ενώ η στάση των ευρωπαϊκών θεσμών δεν είναι εχθρική προς την ελληνική κυβέρνηση, διαψεύδοντας τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει (στους εαυτούς τους και στους φίλους τους) οι επικεφαλής των ομίλων και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Τα περί μοντέλου Βόρειας Κορέας που υποτίθεται ότι χτίζει μεθοδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συγκρίσεις.. με τις πρακτικές των Τσάβες, Μαδούρο και Ερντογάν, που χρησιμοποιήθηκαν πομπωδώς και κατά κόρον στην πρώτη φάση, δεν άντεξαν στη δοκιμασία της αντιπαράθεσης και αποσύρθηκαν (ελπίζουμε οριστικά) από το οπλοστάσιο των «υπερασπιστών» της πολυφωνίας.
Οι ανοησίες, όσο κι αν προβάλλονται ως στέρεες αλήθειες από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, παραμένουν ανοησίες.
Καινούργια επιχειρήματα δεν διατυπώθηκαν. Αλλωστε το μέτωπο των καναλαρχών έχει διαρραγεί αν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις τους στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τα θαλασσοδάνεια στα μέσα ενημέρωσης και τα κόμματα και από τις ενστάσεις που κατέθεσαν εναντίον των φακέλων των συνυποψηφίων τους.
- διαβάστε τη συνέχεια στην ΕφΣυν (ΕΔΩ)