ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ο Μάκης συζητάει με γνωστό εκδότη να βγάλει εφημερίδα

Σε συζητήσεις λέγεται ότι βρίσκεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με εν ενεργεία εκδότη για να προχωρήσει στην έκδοση εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας. Ο «Δημοσιογράφος», σύμφωνα με το enimerosi24, ακούγεται ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει στα έντυπα – μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της «Veto», θεωρώντας ότι υπάρχει χώρος για μία ακόμη εβδομαδιαία εφημερίδα, την ώρα που μεγάλα παραδοσιακά φύλλα κατακρημνίζονται κυκλοφοριακά και διαφημιστικά.
Tο enimerosi24 αποκαλύπτει πως ο «Δημοσιογράφος» συζητάει με εκδότη εφημερίδων που κινείται στον κεντροδεξιό χώρο για την έκδοση εβδομαδιαίου φύλλου – πιθανότατα κυριακάτικου ή σαββατιάτικο και το οποίο θα εκφράζει πολιτικά το παραδοσιακό κέντρο… Ενώ, λέει, με την... αποκαλυπτική δημοσιογραφία τύπου «ζούγκλας» θα στοχεύει σε ένα κοινό που αντέχει.. ακόμη να αγοράζει εφημερίδα, επιβραβεύοντάς το με πρακτικές προσφορές!..
Ο Τριανταφυλλόπουλος ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα μετά τις καταγγελίες ότι έλαβε ποσό 9 εκατ. ευρώ μέσω της εταιρίας ΝΕΠ του καταζητούμενου σήμερα Πέτρου Κυριακίδη για την εφημερίδα Veto λίγο προτού αυτή κλείσει.
 Σύμφωνα με το Hot Doc, στις χρηματοδοτήσεις από την αμαρτωλή Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όχι μόνο φαίνεται πως είχε εμπλοκή, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει ως σήμερα να μην είναι ελεγχόμενος για ένα ποσό 9 εκατομμυρίων ευρώ, που κατέληξαν στα ταμεία της εφημερίδας VETO, της οποίας ήταν εκδότης, λίγο πριν κλείσει. Η ομώνυμη εταιρία, της οποίας ο Τριανταφυλλόπουλος είχε το 51% των μετοχών, χρηματοδοτήθηκε από την εταιρία ΝΕΠ, του αχυράνθρωπου του Λαυρεντιάδη, Πέτρου Κυριακίδη. Τα χρήματα αυτά δεν επεστράφησαν ούτε στη ΝΕΠ ούτε και στο φυσικό πάροχο, δηλαδή την τράπεζα. Πληρώθηκαν προφανώς, όπως και όλες οι «τραπεζικές απώλειες», από τον ελληνικό λαό...