ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Οι ανταγωνιστές...

Βρείτε ποια εφημερίδα είναι ποιά. Ποια είναι η «Freddo» και ποια η «Εspresso»;
Ενα σημείο στο πρωτοσέλιδο της μιας κάνει την ειδοποιό διαφορά. Γιατί αν δεις το "στήσιμο", τη θεματολογία, την γραμματοσειρά, όλα είναι ίδια και απαράλλαχτα και στα δύο φύλλα.
Οσο για τον ανταγωνισμό και τις κυκλοφορίες των δύο ημερήσιων εφημερίδων;
Η «Freddo» του ομίλου Κουρτάκη που πρωτοκυκλοφόρησε σε ημερήσια βάση την περασμένη Δευτέρα 27 Ιουνίου, πούλησε πανελλαδικά 7.560 φύλλα ενώ η «Εspresso» -με τους σταθερούς και πιστούς όπως αποδεικνύεται- αναγνώστες της, κινήθηκε στα ίδια κυκλοφοριακά επίπεδα με τις προηγούμενες εβδομάδες.. (πούλησε 9.190 φύλλα) έχοντας μηδαμινές απώλειες.
Την Τρίτη 28 Ιουνίου οι πωλήσεις της «Freddo» έπεσαν στις 5.350 φύλλα ενώ η κυκλοφορία της «Espresso» παρέμεινε σταθερή (9.250 φύλλα).
Και τις επόμενες ημέρες οι κυκλοφορίες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα (περί τις 5.000 φύλλα η Freddo και γύρω στις 9.500 η Espresso) με τους επιτελείς στην Ερατοσθένους 1 να ηρεμούν καθώς δεν γνώριζαν εάν και πόσα φύλλα θα τους κόψει ο «ανταγωνισμός»...
Πάντως στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη επιμένει: "Η Espresso δεν αντιγράφεται! Προσοχή στις φτηνές απομιμήσεις"