ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Γιατί ο Μαρινάκης την «παλεύει» χρόνια με τα ΜΜΕ

Να ξεκινήσουμε με τα βασικά. Είναι προφανές ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να μπει στα ΜΜΕ για να βγάλει λεφτά. Απ' αυτά έχει άπειρα κι επίσης τα ΜΜΕ, ειδικά στην Ελλάδα, λεφτά σου τρώνε, δεν σου βγάζουν. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι τα 50, πρώτα και ζεστά, εκατομμύρια που σκοπεύει να ρίξει στην τηλεόραση, αν πάρει την άδεια με την εταιρία “Άλτερ Έγκο”, στοχεύουν να κλείσουν την τρύπα που άνοιξε στον εγωισμό του η κόντρα του με το Γιάννη Αλαφούζο, όταν υπήρξαν συνέταιροι στο ΣΚΑΙ. Ο Μαρινάκης κατείχε το 20% της εταιρείας "ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ" (sic), η οποία ήλεγχε το ΣΚΑΙ κι ο Αλαφούζος σχεδόν όλα τα υπόλοιπα.
Την εποχή που μπήκε στο ΣΚΑΙ, εικάζεται ότι ο Μαρινάκης είχε προσπαθήσει να αγοράσει και τον “Ελεύθερο Τύπο”, αλλά τον πρόλαβε... στη γωνία η άσπονδη φίλη του Γιάννα Αγγελοπούλου. Την ώρα που Αλαφούζος και Μαρινάκης γίνονταν συνέταιροι στο ΣΚΑΙ, γίνονταν ταυτόχρονα.. ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντίστοιχα. Σύντομα ο συνεταιρισμός κατέληξε σε σκηνές απείρου κάλους με το Μαρινάκη να βλέπει στο σταθμό του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης ρεπορτάζ που “έκραζαν” τον ίδιο και την ομάδα του, τα εξώδικα να πέφτουν σαν το χαλάζι, και τον Μαρινάκη να απαντά μέσω της FREE PRESS εφημερίδας “Metro”, η οποία στο μεταξύ είχε περάσει στη “σφαίρα επιρροής” του.

- από άρθρο που υπογράφει η Μαρία Δεδούση και δημοσιεύτηκε στη Live Sport της Κυριακής με τίτλο «Στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη» (διαβάστε το ολόκληρο στο harddog-sport ΕΔΩ)