ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Aντάρτικο από τον Μανώλη Καψή!

Αυτή ήταν η πρότασή του στη συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε στο Mega. Τους ζήτησε να «ελευθερώσουν» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού (είναι μπλοκαρισμένο από τους δημοσιογράφους) και να βγουν στον αέρα κάνοντας, όπως τόνισε, «αντάρτικο».
Ήθελε να το ονομάσουν κατά κάποιο τρόπο απεργιακό δελτίο και, μέσω αυτού, να καταφέρονται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζών και (κρατηθείτε!) των μετόχων.
Τους οποίους νωρίτερα ο Μανώλης Καψής αποκάλεσε, αναγνωρίζοντας το λάθος του όλους αυτούς τους μήνες που μετέφερε στον κόσμο του καναλιού ψευδείς πληροφορίες, μέτοχους-αμέτοχους.
Στη σύσκεψη-συνέλευση πάντως ανταλλάχθησαν βαριές κουβέντες, ο διευθυντής.. ειδήσεων του καναλιού άκουσε πολλά. Δεν είναι πρέπον, νομίζω, να τα μεταφέρουμε εδώ.
Οι δημοσιογράφοι του Mega ωστόσο αποφάσισαν να μη βγάλουν κεντρικό δελτίο ειδήσεων γιατί θεώρησαν, κάποιοι τουλάχιστον, οι περισσότεροι δηλαδή, πως υπήρχε δόλος πίσω από την πρόταση Καψή.
Ρωτήθηκε ο κ. Καψής από τον κόσμο τι θα γίνει με τις πληρωμές, την καθυστέρηση στη μισθοδοσία τους. Απάντηση, δυστυχώς, δεν είχε να τους δώσει.
Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)