ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

O Γιώργος Δελαστίκ και οι συνομωσίες

 Γράφει ο Δημήτρης Τσίρκας

Ο Γιώργος Δελαστίκ δεν αποκαλύπτει συνωμοσίες, είναι η συνωμοσία.
Ο Γιώργος Δελαστικ, δημοσιογράφος του Έθνους και του Πριν, μας διαβεβαιώνει (ΕΔΩ) ότι πίσω από τη δολοφονία της βουλευτίνας των Εργατικών, Τζο Κοξ, κρύβονται οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτές έβαλαν έναν ψυχικά ασταθή νεοναζί να τη σκοτώσει προκειμένου να μεταπεισθούν οι Βρετανοί υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και το έκαναν αυτό υπηρετώντας τα συμφέροντα του γερμανικού τέταρτου Ράιχ, ούτε καν αυτά του βρετανικού καπιταλισμού. Η προηγούμενη συνωμοσία που είχε αποκαλύψει ο ακάματος δημοσιογράφος της πατριωτικής αντιιμπεριαλιστικής (λέμε και κανένα ανέκδοτο) Αριστεράς είναι ότι πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, κρύβονταν - ναι το μαντέψετε - πάλι οι μυστικές υπηρεσίες, που ήθελαν ν' ανακόψουν την ανερχόμενη αντισυστημική και αντιμνημονιακή Χρυσή Αυγή.
Ποια στοιχεία παραθέτει ο Δελαστίκ για να τεκμηριώσει αυτόν του τον ισχυρισμό; Κανένα φυσικά. Όλη του η ανάλυση στηρίζεται στο περιβόητο "Ποιος κερδίζει", το υπέρτατο δόγμα των..
απανταχού συνωμοσιολόγων. Αυτός που κερδίζει λοιπόν από τη δολοφονία, σύμφωνα με την ανάλυση του δεν είναι άλλος από το Τέταρτο Ράιχ των Γερμανών, που κατάφερε να θέσει υπό τον έλεγχο του ακόμα και αυτές τις μυστικές υπηρεσίες των Βρετανών. Αν θέλουμε όμως να είμαστε συνεπείς στην αρχή του "ποιος κερδίζει" θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η μεγαλύτερη συνωμοσία δεν είναι ούτε η δολοφονία της Τζο Κοξ, ούτε αυτή του Φύσσα, ούτε καν η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους το 2001, που είχε ξεσκεπάσει πάλι ο δαιμόνιος δημοσιογράφος. Η μεγαλύτερη συνωμοσία είναι η ύπαρξη του ίδιου του Γιώργου του Δελαστίκ, του ανθρώπου που έχει αποκαλύψει κάθε πολιτική συνωμοσία τα τελευταία τριάντα, τουλάχιστον, χρόνια.
Ο Γιώργος Δελαστίκ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είναι μία περσόνα που κατασκεύασαν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και την τοποθέτησαν στον πιο καχύποπτο και στοχοποιημένο από τον ιμπεριαλισμό, λαό, τον ελληνικό. Πίσω από αυτή κρύβεται ένας πράκτορας της MI6 και της CIA. Σκοπός αυτής της άκρως απόρρητης επιχείρησης είναι να παραπλανήσει τους φύσει αντιιμπεριαλιστές Έλληνες για τις δολοπλοκίες των ιμπεριαλιστών. Πως; Μα με τον πιο απλό άλλα εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Την συγκάλυψη δια της αποκάλυψης. Ο Γιώργος Δελαστικ έχει αναλάβει να ξεσκεπάζει συνεχώς τις συνωμοσίες του ιμπεριαλισμού αμβλύνοντας τα αντανακλαστικά του λαού και μειώνοντας κάθε φορά τις αντιδράσεις του. Ο Γιώργος Δελαστίκ έχει αποκαλύψει τόσες πολλές συνωμοσίες που από σπάνια και εξαιρετικά γεγονότα τις έχει μετατρέψει σε πολιτική καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να μην προκαλούν καμία αίσθηση στον κόσμο που πλέον τις αντιμετωπίζει ως ένα συνηθισμένο και επαναλαμβανόμενο γεγονός.
Αυτοί που δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι η περσόνα "Γιώργος Δελαστίκ" είναι μία συνωμοσία ας αναρωτηθούν: ποιος κερδίζει από την ύπαρξη του Γιώργου Δελαστίκ και την αντισυνωμοτική του δράση; Μήπως οι λαοί και η Αριστερά; Όχι βέβαια. Με κάθε συνωμοσία που αποκαλύπτει ο δαιμόνιος δημοσιογράφος οι αντιδράσεις είναι όλο και μικρότερες. Ο μόνος κερδισμένος είναι ο ιμπεριαλισμός και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Όλα αυτά τα χρόνια ο ιμπεριαλισμός και το Τέταρτο Ράιχ βαίνουν ενισχυμένοι, όχι παρά την αντισυνωμοτική δράση του ριζοσπάστη αρθρογράφου αλλά εξαιτίας αυτής. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Με ποια στοιχεία; Αν μείνουμε πιστοί στη αλάνθαστη αρχή του ποιος κερδίζει από τις αποκαλύψεις του Γ. Δελαστικ τότε το μόνο συμπέρασμα που οφείλουμε να βγάλουμε είναι ο ιμπεριαλισμός. Άρα, η περσόνα "Γ. Δελαστίκ" είναι μία συνωμοσία του ιμπεριαλισμού, Η πιο μεγάλη και η πιο πανούργα.
- πηγή: facebook