ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Πόσα λεφτά είχαν τα (άλλα;) φακελάκια του Κοσκωτά προς δημοσιογράφους;

Ο Κοσκωτάς με την πολυέξοδη μεταγραφή του, τον Ντέταρι 
Ο Κοσκωτάς δεν ήταν μόνο ένας οικονομικός καταχραστής, ήταν και ένας διαφθορέας. Αλίμονο! Δεν πετυχαίνεις παράνομα τόσο πολλά χωρίς να ρίχνεις λάδι σε έναν μηχανισμό – πολιτικών, αλλά όχι μόνο – για να δουλέψει καλά. Ο δημοσιογράφος ο οποίος φέρεται να μιλάει με τον Σάββα Θεοδωρίδη κάνοντας διαλόγους που ξενίζουν – και καταγράφηκαν από τον υπερκοριό τής ΕΥΠ – δημοσίευσε στην εφημερίδα που εργάζεται μακροσκελή απάντηση που εν πολλοίς πείθει με κάποια από τα επιχειρήματά της, αλλά σε αυτήν υπάρχει και μια παράγραφος που δεν βεβαιώνει την ευθύτητα, την καθαρότητα και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του δημοσιογραφικού κόσμου.
Λέει λοιπόν, ο συνάδελφος, ότι την περίοδο του Κοσκωτά, όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν για προετοιμασία στο εξωτερικό, ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μέσω της Λόλας Νταϊφά – που ήταν το δεξί του χέρι – πρόσφερε ένα δώρο στους ρεπόρτερ που ακολουθούσαν την ομάδα για να.. καλύψουν την προετοιμασία της και οι οποίοι, φυσικά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Ήταν για τον καθέναν φάκελος που περιείχε 500 γερμανικά μάρκα.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)