ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ελληνική τζαζ σκηνή στο Τρίτο Πρόγραμμα

Η Ελληνική Ραδιοφωνία, το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Jazz in the City», συνεχίζουν την επαφή τους με το κοινό και τη συνεργασία με τους μουσικούς και τα σχήματα της ελληνικής τζαζ σκηνής.
Στο πλαίσιο αυτό, ένα μοναδικό κουαρτέτο με τη βοκαλίστρια Τέρη Βακιρτζόγλου επικεφαλής, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένο το project «Qualia» ζωντανά στο στούντιο «Ε», στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και σε απευθείας μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 10 το βράδυ, παρουσία κοινού!
Μετά την τετράχρονη παραμονή της στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη της jazz, η Τέρη Βακιρτζόγλου (φωτογραφία) επιστρέφει στην Ελλάδα με το ολόφρεσκο και πολυαναμενόμενο.. «Qualia» της και μας μιλάει για την επικοινωνία συναισθημάτων, αλλά και τηνκατανόηση του εαυτού και του άλλου, μέσα από τη μουσική.
Το κουαρτέτο αποτελoύν οι:
Tέρη Βακιρτζόγλου (φωνή, σύνθεση-στίχοι).
Θοδωρής Κότσιφας (κιθάρα).
Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο).
Kώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο).
Special guest: Mιχάλης Καπηλίδης (ντραμς).
Παραγωγή-παρουσίαση: Δημήτρης Τρίκας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Για προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 6066803 από την Τρίτη 14 έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρες 10:00 έως 14:00.
Ώρα προσέλευσης κοινού 21:45.
Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα!
Info:
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, 22:00
«Jazz in the City»
Tέρη Βακιρτζόγλου, Θοδωρής Κότσιφας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Kώστας
Κωνσταντίνου, Mιχάλης Καπηλίδης - Live στο στούντιο «Ε»
Streaming: webradio.ert.gr/trito