ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Θλιβερές ημέρες στον ΔΟΛ

Οι οφειλές στους εργαζομένους του ΔΟΛ έχουν φτάσει πλέον τους μισθούς τριών μηνών, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν τους δύο επόμενους μήνες θα δοθούν κανονικά μισθοί και δώρο, οπότε κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει με ασφάλεια τις όποιες διακοπές μπορεί να κανονίσει να πάει.
Οι κυκλοφορίες των εντύπων βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, το ίδιο και η διαφήμιση. Οι κάθε είδους φήμες δίνουν και παίρνουν στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου, ενώ χθες από τη μια πλευρά υπήρξε διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του ΒΗΜΑ FM μετά από ενέργειες της ΕΤΕΡ και ταυτόχρονα για πρώτη φορά στα χρονικά κλιμάκιο της.. επιθεώρησης εργασίας έκανε δυναμική εμφάνιση στον ΔΟΛ.
Κατά την διάρκεια της επιθεώρησης υπάλληλοι της υπηρεσίας επισκέφτηκαν όλους τους ορόφους και τα γραφεία των εργαζομένων όλων των τομέων και έκαναν καταγραφή ονομάτων. Μάλιστα ζητούσαν πληροφορίες για το καθεστώς εργασίας του καθενός, τις εργασιακές συνθήκες, το αν πληρώνονται κλπ.
- από το enimerosi24 (διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο)