ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Το ACTION 24 το κύπελλο, ο ANTENNA το πρωτάθλημα Τύπου

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» και κάτω από αφόρητη ζέστη διεξήχθηκαν οι 29οι τελικοί κυπέλλου και πρωταθλήματος Tύπου στη μνήμη του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αλυσανδράτου ,που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΣΑΕ-ΜΜΕ και την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.
Στο πρώτο παιχνίδι, τον τελικό κυπέλλου, το ACTION 24 επικράτησε 3-1 της ομάδος ΒΗΜΑ F.M/ ΝΕΑ 3-1 και κατέκτησε το έπαθλο για το 2016.
Στον τελικό πρωταθλήματος ο ANTENNA επικράτησε 2-0 της NOVA και στέφθηκε πρωταθλητής τύπου για το 2016. 

Συνθέσεις, σκόρερ, διαιτητές:..

ACTION24 - ΒΗΜΑ F.M/ΝΕΑ: 3-1
Σκόρερ: Φλαμιάτος (19’ 47΄), Μάτζιαρης 51’, Βλάσσης(αυτογκόλ 90+3).
Διαιτητής: Νικολαδός. Βοηθοί: Λυμπερόπουλος-Τάμαλης. 4ος: Μάρανος(Αθήνας).
Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιάννης Δημακάκος.
ACTION24 (προπονητής Δημοσθένης Λουράντος):Μαντελίδης, Παπαδόπουλος(65’ Κατηφόρης), Πάνος Β., Χατζόπουλος, Σαρδέλλης, Παπαντωνόπουλος, Μάλαμας (68’Αποστόλου), Μαχειμάρης(86’Δρακωτός), Λυμπέρης, Τσαούσης, Φλαμιάτος.
Πάγκος: Τζαβαλάς, Μπόνης, Λουράντος, Μερτζάνης.

ΒΗΜΑ F.M 99.5 / NEA
ΒΗΜΑ F.M 99.5 / NEA (προπονητής Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος): Ρίζος, Μαυριδόπουλος (40’Δρακόπουλος), Σερλής, Λώλος, Βλάσης, Πέππας (72’Βυλλιώτης), Σαρρής (51’Νικολαίδης), Κοντογιώργης, Βούλγαρης, Μάντζιαρης, Ντονικιάν, Δαμδηνόπουλος.





ANTENNA-NOVA: 2-0
Σκόρερ: Σώζος Δ., 49’ Σώζος Ε. 90+3.
Δοκάρι: Παγιωτέλης 61’
Διαιτητής: Μαράνος. Βοηθοί: Νικολαδός-Τάμαλης. 4ος: Λυμπερόπουλος(Αθήνας).
 
ANTENNA

ANTENNA: (προπονητής Δημήτρης Αγγελίνας): Αβραμίδης, Παππάς, Μπαιράμης, Παγιωτέλης, Λεκκός, Ράπτης (55’Γκιόκας), Καλέργης, Κούβαλης (71’Ασημακόπουλος), Μπαγανόπουλος, Χ’’Ιγνατίου (85’Δεδάκης), Σώζος Δ (68’Σώζος Ε).
Πάγκος: Νταλούκας, Κωβαίος, Λαρδής, Τζιώτης, Δεφίγγος.
NOVA: (προπονητής Νίκος Τριανταφύλλου): Σιγανός, Πατσούνας, Σιέρρας (55’Καραγιώργος), Πάνου Μ, Τζιάρος(80’Γουβαλιάς), Κατσιάδας, Καραίσκος, Πάνου Ε, Παπαβασιλέιου(80’Σπυριδάκης), Χουλιάρας(64’Ουταπράδος), Βαλούρδος.
ΠΑΓΚΟΣ: Μπαιρακταριάς, Νταμαδάκης, Σόμογλου, Λουκίνας, Κασσινάκης.


Στο τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκαν απονομές και δόθηκαν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές καθώς και αναμνηστικές πλακέτες, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κώστας Ευσταθίου, ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής και σκόρερ Γιώργος Αρμάος, ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος για την προσφορά του, ακόμα ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης, ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Βασίλης Μπακόπουλος (ANTENNA), η οικογένεια του Βαγγέλη Αλυσανδράτου, ο ιδιοκτήτης του ACTION Διονύσης Παναγιωτάκης, ο Τάκης Καρατζάς. Το ατομικό κύπελλο ήθους κατέκτησε το EUROSPORT το οποίο παρέλαβε ο Βασίλης Καψάλης.
Το κύπελλο στην ομάδα του ACTION 24 και τα μετάλλια παρέδωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σ. Τριανταφύλλου και στην ομάδα του ANTENNA ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ.Κυρίτσης.
Λόγω ζέστης οι διαιτητές έκαναν και στους δύο αγώνες διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες. 

Ρεπορτάζ-Φωτό ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ (topiko24)