ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Τελικά ο Σταύρος πούλησε το protagon στον Μεμή;..

...ή του παραχώρησε μόνο το management; 
- Καταγγελία Καμμένου στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελία έκανε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επικαλούμενος μάλιστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι το site, protagon, ανήκει ακόμη στον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη! Η καταγγελία έγινε με αφορμή τα ποσά που εισέπραξε το site του πρώην δημοσιογράφου, από τις διαφημίσεις των τραπεζών κατά τη διάρκεια του 2015.
Η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη εξαιρετικά αναιμική, δεν κατάφερε να αντικρούσει με στοιχεία, τα στοιχεία Καμμένου. Συγκεκριμένα ο Θεοδωράκης επανελαβε παλαιότερη δήλωσή του, στην οποία έκανε λόγο για «παραίτησή του από το protagon την άνοιξη του 2014».
Πάντως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ένα χρόνο μετά την ίδρυση του Ποταμιού, δηλαδή τον..
Φεβρουάριο του 2015, ο Σταύρος Θεοδωράκης – προφανώς ως ιδιοκτήτης του protagon, ξεκίνησε να συζητά με τον Χρήστο Μεμή για την πώλησή του.
Ανεξάρτητα όμως από το ρεπορτάζ, από το οποίο προκύπτουν αντιφατικά στοιχεία, για το αν πουλήθηκε στο πρώην στέλεχος του ΔΟΛ ή όχι το protagon ή αν τελικά – όπως επίσης έχει ακουστεί, ανέλαβε μόνο το management, το Ποτάμι και ο αρχηγός του, Σταύρος Θεοδωράκης, οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία από τα οποία φαίνεται η πώληση του site και φυσικά το τίμημα που κατέβαλε ο αγοραστής.
- από το enimerosi24
 
 

σημ. zoornalistas: Αν κάποιος δει όλο το βίντεο προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι ο Καμμένος μετά την απάντηση του Θεοδωράκη δεν μπορεί να υποστηρίξει τα όσα καταγγέλει στην αρχή.