ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σφυρίχτρες η Αντωνιάδου; Nτουντούκα η Βλάχου!

Ούτε αυτή τη φορά η ανταπόκριση του κλάδου στο αγωνιστικό κάλεσμα των δημοσιογραφικών ενώσεων ήταν θερμή – το αντίθετο μάλιστα.
Απόντος και του ΠΑΜΕ (που συνήθως δίνει μια αίσθηση μαζικότητας στις κινητοποιήσεις της Ακαδημίας 20) η εικόνα της συγκέντρωσης ήταν ακόμα πιο παγωμένη και φτωχή.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 600 άτομα και η πορεία προς τη Βουλή ήταν σύντομη, δηλαδή απευθείας από το μέγαρο της ΕΣΗΕΑ προς τη πλατεία Συντάγματος, ενώ παλιότερα αυτό γινόταν περιμετρικά, μέσω της οδού Σταδίου. Οι ομιλίες ήταν σύντομες, τα από μικροφώνου συνθήματα (από τη Νανά Νταουντάκη) δεν είχαν απήχηση στους συγκεντρωμένους και η ομάδα των «Ενωμένων..
Δημοσιογράφων» της Μαρίας Αντωνιάδου με τις… σφυρίχτρες της δεν πρόσφερε - το αντίθετο μάλιστα - στη σοβαρότητα και στον παλμό της διαδήλωσης.
Αυτή τη φορά στη διαδήλωση μετείχε και η Νίνα Βλάχου που - εμείς τουλάχιστον - δεν την είχαμε δει σε προηγούμενες κινητοποιήσεις. Η δημοσιογράφος-κοσμικογράφος κάποια στιγμή πήρε τον ντουντούκα και είπε κάτι σαν σύνθημα...
- από το harddog-sport