ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Στο «σκοτάδι» οι εργαζόμενοι του MEGA

Σε μείζον ζήτημα εξελίσσεται η έλλειψη ενημέρωσης των εργαζομένων του MEGA από τους εκδότες ή κάποιον εκπρόσωπό τους, δεδομένου ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας έχει παραιτηθεί. Βεβαίως σε ένα πλαίσιο ευθύνης, θα μπορούσε και ο παραιτηθείς Νίκος Πεφάνης ως πρώην στέλεχος, μιας και ακόμη διατηρεί το γραφείο του στο κανάλι και εξακολουθεί να συμμετέχει στις συσκέψεις των εκδοτών, να πάρει την πρωτοβουλία και να απευθυνθεί στους εργαζόμενους του σταθμού που ζουν κυριολεκτικά στο σκοτάδι για το τι μέλλει γενέσθαι!
Η απουσία ενημέρωσης σε έναν κόσμο που μόχθησε και μοχθεί ακόμη για να παραμένει ζωντανό το κανάλι, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον απαράδεκτη… Δεδομένου ότι η τελευταία επίσημη.. ενημέρωση μιλούσε για τα «αισιόδοξα» μηνύματα από την απόφαση των μετόχων να συμμετάσχουν – τελικά, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που για δεύτερη φορά ανακοίνωσαν!
Από τότε όμως οι εργαζόμενοι, αντί να βλέπουν το μέλλον τους αισιόδοξο, αφού οι μέτοχοι θα χρηματοδοτούσαν το σταθμό… Μετρούν δύο μήνες απλήρωτοι, αντικρίζοντας καθημερινά το τέρας της ανεργίας που τους απειλεί!
Παρόλα αυτά οι μέτοχοι και ειδικά η πλευρά Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, δεδομένου ότι ο Σταύρος Ψυχάρης ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ, αρνούνται να ενημερώσουν τους 500 εργαζόμενους του καναλιού για το τι στάση θα κρατήσουν, για το αν θα χρηματοδοτήσουν το σταθμό ή όχι… Για το αν αναζητούν νέο μέτοχο ή όχι… Για το αν γίνονται άλλες κινήσεις… Πριν καταλήξει ο σταθμός σε εκκαθάριση από τις τράπεζες!
Είναι προφανές ότι οι μέτοχοι έχουν αποφασίσει αν θα κρατήσουν το MEGA ζωντανό ή όχι, δεν θα το κάνουν στο παρά πέντε πριν οι τράπεζες σφυρίξουν τη λήξη του αγώνα! Κατά συνέπεια είναι ελάχιστη υποχρέωση να ενημερώσουν τον κόσμο που τόσα χρόνια δουλεύει για αυτούς!
- enimerosi24.gr