ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

His Master's Voice...

Με αθλητική περιβολή προσέρχεται ο Πρετεντέρης (η φωνή του Ψυχάρη) στις συνελεύσεις του MEGA
Μπορεί ο Γιάννης Πρετεντέρης να προσέρχεται με αθλητική φόρμα στις συνελεύσεις του MEGΑ, περιβολή που συμβολίζει χαλαρότητα, αλλά μόνο χαλαρός δεν κάθεται, αφού όχι μόνο πρωτοστατεί αλλά επιπλέον επιχειρεί με άκομψο τρόπο να περάσει – όπως λέγεται μεταξύ των εργαζομένων του καναλιού, τη γραμμή του Σταύρου Ψυχάρη.
«Γραμμή» που συνοψίζεται στη φράση, «για το MEGA δεν φταίνε οι εκδότες που το εγκατέλειψαν, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα και οι τράπεζες»!
Είναι προφανές ότι η γραμμή Ψυχάρη έρχεται σε σύγκρουση με την κοινή λογική αλλά κυρίως τα ίδια τα γεγονότα… Για αυτό και το έργο του Γιάννη Πρετεντέρη δεν είναι μόνο δύσκολο..
(μιας και η πλειοψηφία των εργαζομένων το έχει αντιληφθεί), ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνο για τους απλήρωτους δημοσιογράφους, τεχνικούς και για το υπόλοιπο προσωπικό του καναλιού που ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες, συνεχίζουν να το κρατούν ζωντανό, επιλέγοντας μια ήπια μορφή διαμαρτυρίας, δηλαδή τις κυλιόμενες στάσεις εργασίας, από το να προχωρήσουν σε δυναμικές μορφές αντίδρασης και να τα τινάξουν όλα στον αέρα!
Κατά συνέπεια μόνο θετικές υπηρεσίες δεν προσφέρει ο Γιάννης Πρετεντέρης στους συναδέλφους του, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κατάσταση και επιχειρώντας να εμπλέξει το Μαξίμου στο πρόβλημα του MEGA (κατ’ εντολή Ψυχάρη), προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εκδότη στην κόντρα του με την κυβέρνηση!
- από το enimerosi24