ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Κυριακάτικη εφημερίδα ετοιμάζει ο Νίκος Τσαγκρής

Eντονη εκδοτική δραστηριότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα παρά το γεγονός ότι ο Τύπος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του (βλέπε πτώση κυκλοφοριών, λουκέτα, περικοπές, απολύσεις κλπ). Μετά την έκδοση -προ τριών εβδομάδων- της εβδομαδιαίας εφημερίδας #είδηση, ένα εβδομαδιαίο φύλλο, με υψηλές φιλοδοξίες, αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει στα περίπτερα .
Η νέα εφημερίδα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, θα συμπληρώσει ουσιαστικά  το χώρο του κυβερνητικού Τύπου τις Κυριακές,  επιδιώκοντας ταυτοχρονα να είναι ανταγωνιστική στα κυριακάτικα φύλλα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ποιοτική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία. Εξ άλλου για αυτό εγγυάται το όνομα του καταξιωμένου δημοσιογράφου Νίκου Τσαγκρή.
Ο Νίκος Τσαγκρής με μεγάλη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον Τύπο, είναι ο άνθρωπος..
που σχεδιάζει τη νέα εφημερίδα και πιθανότητα αυτός που θα αναλάβει και την διεύθυνσή της. Ηδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για τη στελέχωση του νέου φύλλου που αναμένεται να βγει στα περίπτερα το δεύτερο 15νθημερο του Σεπτεμβρίου.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα στηρίζει την κυβέρνηση, στεκόμενη όμως με κριτική ματιά απέναντί της, ενώ θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης Αριστεράς. Οπως λένε οι γνωρίζοντες, ο τίτλος αλλά και το πνεύμα του νέου φύλλου θα θυμίζουν την παλιά, επιτυχημένη εφημερίδα «Πρώτη» (της οποίας διευθυντής ήταν ο Ν. Τσαγκρής), αλλά με πιο μοντέρνο σχεδιασμό και εμφάνιση.
Ο Νίκος Τσαγκρής, αριστερός δημοσιογράφος με σπουδαία αντιδικτατορική δράση και διώξεις αλλά και συνεπή πορεία στον δημοσιογραφικό χώρo, έχει υπηρετήσει τον Τύπο από διευθυντικές θέσεις, καθώς ως και αρθρογράφος και χρονογράφος, σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνα (Αυγή, Βήμα, Νέα, Καθημερινή, Πρώτη, Επτάμισι, Εθνος, TOP FM, 9.84, Flash κ.α).

ΥΓ Η εφημερίδα, όπως ακούγεται, θα χρηματοδοτείται από γνωστούς επιχειρηματίες.