ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ποιος τρελός ανοίγει εφημερίδα;

Ποιος τρελός ανοίγει εφημερίδα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς; Κι όμως...
Το επόμενο Σάββατο (14 Μαϊου) βγαίνει στα περίπτερα η εφημερίδα «#είδηση» από την IDMedia, με επικεφαλής την Σοφία Νικολάου και τον νεαρό, πλην έμπειρο, δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό (του ereportaz.gr). Η νέα εκδοτική προσπάθεια αποτελεί αποτέλεσμα της σύμπραξης αναγνωρισμένων νομικών με μαχητικούς δημοσιογράφους.
Οπως αναφέρουν οι συντελεστές θα πρόκειται για μια φρέσκια εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα με δύο ένθετα - «έκπληξη»: ένα ερευνητικό περιοδικό για την Δικαιοσύνη, τα «Παραδικαστικά», και ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, το «Eurοview», για τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα των Βρυξελλών.
Διευθυντής του νέου εντύπου θα είναι.. ο Κώστας Αργυρός. Το τραπεζικό και επιχειρηματικό ένθετο υπογράφει ο Νίκος Καρούτζος, ενώ επικεφαλής στο πολιτικό είναι η Νατάσα Ρουγγέρη. Την ομάδα του ενθέτου των «Παραδικαστικών» πλαισιώνουν πολλοί δικαστικοί ρεπόρτερ μεταξύ των οποίων και η Ρεγγίνα Σπυράτου. ART director είναι ο Δημήτρης Φωτόπουλος που θα δώσει το τέμπο του στο φύλλο, με πρωτογενείς φωτογραφίες, infographics και σύγχρονο, καθαρό σχεδιασμό.
Πολύ σύντομα η εφημερίδα, η οποία θα διανέμεται από το πρακτορείο «Άργος», θα ανεβαίνει και στο διαδίκτυο και θα είναι mobile friendly.
Οι zoornalistas εύχονται καλή επιτυχία στο νέο εκδοτικό εγχείρημα.