ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο Πορτοσάλτε εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη λιποβαρής

Σκάι 100.3:
Σκάι 100.3:
Σκάι 100.3: oι μοναδικοί απεργοσπάστες στα FM

Προσπαθούσε σήμερα το πρωί, αξημέρωτα Κυριακής, ο Νίκος Ανδρίτσος να δικαιολογήσει την απεργοσπασία του ραδιοσταθμού του. Κι έλεγε ένα σωρό φληναφήματα και αηδίες.
Μερικά επαγγέλματα δεν μπορούν να απεργούν, υποστήριζε, οι πυροσβέστες ας πούμε και το ΕΚΑΒ τα οποία έφερνε ως παραδείγματα. Προσφέρουν αγαθά στον κόσμο και δεν γίνεται να σταματήσουν. Στην κατηγορία αυτή συμπεριελάμβανε και τους δημοσιογράφους που προσφέρουν το... αγαθό της ενημέρωσης. Λες και το Μετρό που σταμάτησε ή τα πλοία που ακινητοποιήθηκαν στα λιμάνια θεωρούνται περιττά, ενώ η ενημέρωση που.. προσφέρει ο Νίκος Ανδρίτσος αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για το κοινό και δεν πρέπει, επ' ουδενί, να διακοπεί.

Και ήταν στις 6 το πρωί της Παρασκευής που ο Άρης Πορτοσάλτε σήκωνε τη σημαία της... απεργοσπασίας. Μαζί με την απεργία των δημοσιογράφων ξεκινούσε και αυτός, χωρίς αιδώ, απεργοσπαστική εκπομπή. Και καμάρωνε.
Ο Σκάι 100.3 ήταν το μόνο, επαναλαμβάνουμε το μόνο ραδιόφωνο που έσπασε την απεργία. Κανένα άλλο. Αν τώρα στο Φάληρο νομίζουν πως αυτό τους κάνει ξεχωριστούς και όχι δαχτυλοδεικτούμενους, δικαίωμά τους. Δεν βρέχει όμως... Οι μοναδικοί απεργοσπάστες στα FM. Καταγράφηκε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ως διευθυντής του σταθμού εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη λιποβαρής. Οχι τώρα στην απεργοσπασία (που όσο να 'ναι, ως πράξη διαθέτει κι ένα ιδεολογικό πρόσημο) αλλά σε άλλη περίπτωση, απείρως πιο σοβαρή: στις απολύσεις. Όταν λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος απέλυσε δεκάδες εργαζομένων στο Σκάι 100.3 ο Άρης, ο διευθυντής του σταθμού όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε δημοσίως αλλά έφευγε για διακοπές Αυγούστου να πάει σε καμία παραλία να... λιαστεί ο άνθρωπος!

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση που απειλήθηκε το ίδιο στο Βήμα 99.5 ο διευθυντής του Βασίλης Χιώτης υπέβαλε την παραίτησή του στον Σταύρο Ψυχάρη. Και οι απολύσεις απετράπησαν. Τα συμπεράσματα, δικά σας.
- e-tetradio.gr