ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο αναλυτής του ΔΟΛ που συμβουλεύει την αντιπολίτευση

Το κουίζ θα μπορούσε να ήταν κάπως έτσι: ποιος δημοσιογράφος του ΔΟΛ ζήλεψε τη δόξα των διαφημιστών και δίνει συμβουλές πολιτικής επικοινωνίας στα κόμματα της αντιπολίτευσης;
Δεδομένου ότι αυτό θα σκεφτεί κανείς διαβάζοντας στα χθεσινά «ΝΕΑ» εν είδει πολιτικής ανάλυσης: «Πιο χρήσιμη είναι μια οργανωμένη καμπάνια που θα περιέχει συνθήματα, που θα κάνει φόκους στα ψέματα και στις επιπτώσεις τους, που δεν θα προτείνει μόνο, αλλά και θα ειρωνεύεται και θα απαξιώνει»!
Και τονίζουμε το «πολιτική» ανάλυση, διότι οι λέξεις και οι έννοιες κινδυνεύουν να χάσουν τη σημασία τους! Εξηγούμαστε. Είναι δικαίωμα του..
δημοσιογράφου να παίρνει θέση, να αντιπολιτεύεται ή όχι την εξουσία, αραδιάζοντας τα επιχειρήματα και τις απόψεις του. Είναι άλλο όμως αυτό, δηλαδή η πολιτική ανάλυση και άλλο να «συμβουλεύεις» λες και είσαι επικοινωνιολόγος ή διαφημιστής του τάδε ή δείνα κόμματος!
- διαβάστε τη συνέχεια στο enimerosi24