ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πόσα πληρώνει ο Άδωνις για να του κάνουν retweet;

Ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στον λογαρισμό twitter του Άδωνη Γεωργιάδη παρατητήσαμε διάφορα περίεργα σε σχέση με τoν κάθε φορά υπερβολικό αριθμό των αναδημοσιεύσεων (retweets) που εμφανίζεται κάτω από κάθε δημοσίευσή (tweet) του.
Συγκεκριμένα, δύσκολα βρίσκει κανείς tweet του Άδωνη που να μην έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 100 φορές. Ό,τι και να τουιτάρει, όσο αδιάφορο κι αν είναι αυτό, το μίνιμουμ των retweets (και των likes) είναι σχεδόν πάντα πάνω από 100...
Ας δούμε όμως μερικούς από αυτούς τους 103 που αισθάνθηκαν την ανάγκη να αναδημοσιεύσουν για παράδειγμα το παρακάτω συναρπαστικό tweet:

Οι Markos Skellas, Maria Kostantinidi, Eleni Mavronanou, Tina Gialitaki, Makis Kostogiannis, Melina Hariati, Georgia Karaiti, Afroditi Gerantwni, Giorgos Koutsoukis, Anna Karanikola, Xristina Terzakou, mohamed ali, GioGior και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι, που αναδημοσίευσαν το συγκεκριμενο tweet (αριστερά), έχουν κάτι κοινό: Αν μπει κανείς στους λογαριασμούς του twitter τους, δεν βλέπει τίποτα άλλο παρά μόνο αναδημοσιεύσεις των tweets του Άδωνη Γεωργιάδη.

- διαβάστε το πλήρες αποκαλυπτικό κείμενο του SPY στο jungle-report ΕΔΩ