ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

O Σαμαράς μηνύει Γεροβασίλη και ΜΜΕ

Σχετικά με δημοσιεύματα και δηλώσεις που εμπλέκουν συγγενικά του πρόσωπο στη λίστα Λαγκάρντ

«Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποβάλει άμεσα μηνύσεις και αγωγές εναντίον της κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη καθώς και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Παραπολιτικά, Κουτί της Πανδώρας και Δημοκρατία) για όσα εν γνώση τους, ψευδή και συκοφαντικά, έγραψαν και είπαν σε βάρος του». Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που δείχνει πως ο πρώην πρωθυπουργός ειναι εξοργισμένος με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της λίστας Λαγκάρντ, βρίσκεται ένας νέος φάκελος που αναμένεται να.. προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς σε αυτόν φιγουράρουν, όπως υποστήριξε το Σάββατο στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Παραπολιτικά, τα ονόματα των Ιωάννη Παγίδα (πεθερού του Αλέξανδρου Σαμαρά) καθώς και της νύφης του πρώην πρωθυπουργού Ευτυχίας (Ετα) Παγίδα και μελών της οικογενείας του. «Ο λογαριασμός είναι μηδενικός και έχει κλείσει πολλά χρόνια», απάντησε ο Ι. Παγίδας, επισημαίνοντας ότι του προκαλεί έκπληξη το δημοσίευμα των Παραπολιτικών.
Επίσης σύμφωνα με το koutipandoras, στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται και τα πρώτα ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού, Αντρέας και Αλέξανδρος Ζάννας.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, με αφορμή τα  δημοσιεύματα είχε δηλώσει πως ζητά ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη ΝΔ και απαντήσεις και τόνιζε πως «και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος».