ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η Ζωή παρουσιάζει την «Πλεύση Ελευθερίας»

«Η  "Πλεύση Ελευθερίας" δεν είναι κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν. Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας.»
Mε τα παραπάνω λόγια η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει σήμερα στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44)  το κόμμα - κίνημα «Πλεύση Ελευθερίας» δίνοντας το στίγμα του.. ανένδοτου αγώνα και μέσω του συμβόλου του νέου κόμματος. Τα έξι πανιά του καραβιού της «Πλεύσης Ελευθερίας» σε σχήμα «Δ» συμβολίζουν: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, Διαγραφή χρέους και Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών.