ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τσακνής: Καμία παραίτηση

«Καμία παραίτηση» απαντά ευθέως, μιλώντας στην «Αυγή», ο πρόεδρος της ΕΡΤ, μουσικοσυνθέτης Διονύσης Τσακνής. Δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες τον φέρουν να τελεί υπό παραίτηση μετά την παραίτηση του Μίλτου Λογιάδη, διευθυντή των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ. Ο Δ. Τσακνής επέστρεψε στο Δ.Σ. τις αρμοδιότητες που είχε ως πρόεδρος για τα Μουσικά Σύνολα και τα μουσικά ραδιόφωνα, όπως είπε, «για να μην υπάρχουν τριβές».
Ο διευθυντής των Μουσικών Συνόλων (Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και Χορωδία) Μίλτος Λογιάδης λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή του αποχώρησε καταγγέλλοντας.. α) ότι ανακλήθηκε το κονδύλι που είχε συμφωνηθεί ότι θα διαχειρίζεται για τις ανάγκες των Μουσικών Συνόλων, β) οι συμβάσεις των μουσικών που συνεργάζονται θα πρέπει να ανανεώνονται όχι κάθε τρεις μήνες, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί, αλλά κάθε τρεις παραστάσεις και γ) οι μουσικοί να εργάζονται και για τις δύο ορχήστρες.
- πηγή: Αυγή