ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Θέλει τηλεοπτική άδεια και ο Γιάννης Καραγιώργης

Αποφασισμένος να μπει στη μάχη για μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας φαίνεται πως είναι ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης.
Ο άνθρωπος που πριν από μερικούς μήνες ξεκίνησε το εγχείρημα της Hellas Net, με τη δικτύωση 11 μεγάλων περιφερειακών σταθμών από όλη την Ελλάδα, έχει ήδη ξεκινήσει μαζί με ανθρώπους που γνωρίζουν από τηλεόραση την επεξεργασία του σχεδίου και της πρότασης που θα κάνουν από τη στιγμή που θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις άδειες. Για τον λόγο αυτό, την περίοδο που διανύουμε έχει ανασταλεί ένα μεγάλο κομμάτι της ενημερωτικής δραστηριότητας της Hellas Net, προκειμένου η προετοιμασία να είναι όσο πιο άρτια γίνεται. Δεξί χέρι του Γιάννη Καραγιώργη είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, διευθυντής του ειδησεογραφικού τομέα της Hellas Net, που φαίνεται ότι θα έχει βασικό ρόλο στην προσπάθεια διεκδίκησης της τηλεοπτικής άδειας. Είναι..
γνωστές οι σχέσεις του Βαξεβάνη με το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά με τον πρωθυπουργό, τον οποίο υποστηρίζει δημοσίως και μάλιστα με τον πλέον ένθερμο τρόπο.
Ενα ερώτημα είναι με ποιους θα συνεργαστεί ενδεχομένως ο κ. Καραγιώργης προκειμένου να υποβάλει την τελική του πρόταση, αν φυσικά δεν την προχωρήσει μόνο με δικές του οικονομικές δυνάμεις. Ανθρωποι που συνομιλούν μαζί του λένε ότι δεν τους έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το τελευταίο αυτό θέμα και δεν αποκλείουν τίποτα. Πάντως, για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Καραγιώργης είχε συναντήσεις με ανθρώπους που κινούνται στον χώρο της τηλεόρασης.
- πηγή: Παραπολιτικά