ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

10+1 διεκδικητές τηλεοπτικής άδειας

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις άδειες για τηλεοπτική συχνότητα εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στα ύψη την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, αν και δέχεται παραινέσεις να χαμηλώσει τους τόνους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς το παρόν αρνείται να το κάνει, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να μπει σε κανενός είδους συναλλαγή. Σημειώνεται ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει εξασφαλίσει για την Ελλάδα τα δικαιώματα και του τηλεοπτικού CNN.
Τώρα, εκτός από τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σύμφωνα με το e-tetradio.gr, αυτοί που αναμένεται να διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες είναι:
1) Βαγγέλης Μαρινάκης. Το έγραψαν και τα Παραπολιτικά...
2) Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ενημέρωσε και το Μαξίμου. Κάτι ακούγεται για... συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
3) Δημήτρης Κοντομηνάς και Alpha φυσικά, τηλεόραση έτοιμη.
4) Ένα κονσόρτσιουμ ξένων επιχειρηματιών των Media που ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για να μπουν στην ελληνική αγορά (ανέθεσαν έρευνα σε εγχώρια εταιρία προκειμένου να διερευνήσει ορισμένα, απαραίτητα, στοιχεία).
5) Η Nova (η Forthnet δηλαδή) ετοιμάζεται και για ελεύθερο κανάλι.
6) Βαρδινογιάννης φυσικά, έχει και το Star, τι θα το κάνει;
7) Ο Κυριακού και ο ΑΝΤ1, υπήρχε περίπτωση να μείνουν στην απ' έξω;
8) Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Σκάι για να συνεχίσουν την αντικειμενική μας ενημέρωση στα πολιτικά, όπως κάνουν και στα αθλητικά βεβαίως-βεβαίως. Ποιος Παναθηναϊκός;
9) Γιάννης Καραγιώργης που έχει πάρει ένα σωρό κανάλια σε όλη την Ελλάδα (με τον Κώστα Βαξεβάνη στον ενημερωτικό τομέα). Και αυτός, λέγεται, θα διεκδικήσει άδεια.
10) Last but not least το Mega Channel! Αν θα υπάρχει βέβαια και αναλόγως πως θα υπάρχει. Εδώ, βάλτε ένα ερωτηματικό.