ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Golden boy με συστατική του μπαμπά, o Κυριάκος

Aπάντηση Κρανιδιώτη στη διαγραφή του από τον Μητσοτάκη

Mε πολύ σκληρή γλώσσα απαντάει (μέσω fb) στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, για την διαγραφή του από τη ΝΔ. Αφορμή για τη διαγραφή του υπήρξε ανάρτηση του στο facebook στην οποία κάνει λόγο για Γουδί, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε την ΠΓΔΜ, Μακεδονία.
«Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα» γράφει χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης καταλήγοντας: «Ο Μπιθικώτσης έλεγε "όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας". Ε, λοιπόν, αγαπητέ Κυριάκο,..
εγώ και πολλοί άλλοι τα πλένουμε χώρια…»
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την απαντηση Κρανιδιώτη στην διαγραφή του από τον Μητσοτάκη:

(..) Ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση των απλών ανθρώπων, που πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα, είναι συντηρητικοί κοινωνικά, διότι θέλουν τάξη, ασφάλεια, κοινωνική συνοχή αλλά και οικονομικά φιλελεύθεροι, διότι μόνο ο οικονομικός φιλελευθερισμός παράγει πλούτο.
Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου.
Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα.
Η αληθινή Ιστορία δεν σκηνοθετείται, δεν εξαγοράζεται.
Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλελεύθερη δεξιά, που θα μπορεί να εκφράσει, όχι μόνο τον αληθινό κόσμο των εθνικών αστικών αξιών αλλά και τις στρατιές των προλεταριοποιημένων πολιτών. Διότι απλούστατα τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν αθροίσεις όλους τους εναπομείναντες ανακυκλωμένους πασόκους, τα φευγάτα παραποτάμια μπακακάκια του Σταύρου κι όσους είναι ή νομίζουν πως είναι αστοί.
Κι όποιος μιλάει όσο δυνατά πρέπει για να μην τον ενοχλεί ή κάνει service στον Τσίπρα με παραγγελιές, είναι συνένοχος του. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω, διότι δεν μεγάλωσα σε γυάλα, σε κανά πατρογονικό πολιτικό τιμάριο αλλά στον αληθινό κόσμο της εργασίας. Και όταν η Πατρίδα μου προδίδεται και καταστρέφεται, δεν κάνω χατήρια στους ενόχους, διότι τάχα ως πολιτικοί κάνουμε κάτι σαν κοινή δουλειά, είμαστε ένα συνάφι εναλλάξ διαχείρισης της εξουσίας, όπου η «αστική ευγένεια» υπερτερεί του καθήκοντος στην Πατρίδα. Ο Μπιθικώτσης έλεγε «όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας». Ε, λοιπόν, αγαπητέ Κυριάκο, εγώ και πολλοί άλλοι τα πλένουμε χώρια…