ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Μεθοδεύσεις Μπόμπολα για να βγει εκτός Μega ο Ψυχάρης

Κορυφώνεται η αγωνία στους 550 εργαζόμενους της εταιρείας «Τηλέτυπος» καθώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει βρεθεί κοινός τόπος για τη διάσωση του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Η αναστάτωση στο κανάλι της Μεσογείων είναι εμφανής καθώς συνεχίζονται οι επαφές μετόχων του Μega  με εκπροσώπους των τραπεζών προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία που θα διασώσει το κανάλι.
Οσο περνούν οι ημέρες χωρίς να βρίσκεται λύση, η κατάσταση περιπλέκεται και οι πιέσεις εντείνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ newmoney, η ABC Factoring η οποία έχει στην κατοχή της επιταγές του Μega από την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών ΑΝΩΣΗ, που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, έστειλε επιστολή σε εταιρίες που συνεργάζονται με το Μega (διαφημιστικές κλπ).. ζητώντας τυχόν οφειλές που έχουν προς την «Τηλέτυπος» να εξοφλούνται στην εταιρία factoring και όχι στο Μega.
Τα βλέμματα έχουν στραφεί πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκληθεί στην επόμενη εβδομάδα για να εκλέξει νέο διευθύνοντα σύμβουλο, με την ελπίδα ότι οι διεργασίες που είναι εξέλιξη μεταξύ των τριών βασικών μετόχων (Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης, Μπόμπολας) θα αποδώσουν και το κανάλι θα συνεχίσει να λειτουργεί.
Την ίδια ώρα στο παρασκήνιο κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Φώτη Μπόμπολα, ένας από τους βασικούς μετόχους ο οποίος είναι τελευταία κοντά στην Κυβέρνηση,να μεθοδεύει τις ενέργειες του ώστε να ασκήσει μεγάλη πίεση, με στόχο να τεθεί εκτός του μετοχικού σχήματος ο άλλος μέτοχος  Σταύρος Ψυχάρης που είναι σε τροχιά σύγκρουσης με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.